Ankara’da eğlence mekanlarına operasyon: Şüpheliler tutuklandı
Ankara’da Çankaya ilçesindeki 5 eğlence mekanına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 şüpheliden 19’u tutuklandı. Diğer 5 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildi.
ANKARA - BHA
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, eğlence mekanlarında insan ticareti, göçmen kaçakçılığı ve fuhşa teşvik, aracılık veya yer temin etme suçlarına ilişkin inceleme yapıldı.
Soruşturma kapsamında, yabancı uyruklu kadınların iş vaadiyle kandırıldığı, daha sonra zor durumlarından yararlanılarak müşteri masalarında çalışmaya zorlandıkları ve bazı kadınların fuhuş amacıyla ev ve otellere gönderildiği tespit edildi.
Operasyon kapsamında 18 Ağustos’ta gözaltına alınan 24 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Cezalar ve Kararlar
- 19 şüpheli: Tutuklandı.
- 5 şüpheli: Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Şüpheliler hakkında insan ticareti, göçmen kaçakçılığı ve fuhşa teşvik, aracılık veya yer temin etme suçlarından işlem yapıldı.
Kaynak: BHA
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamboçya ile ilişkilerimiz hızla gelişiyor

ATSB’DEN ANTALYA’DA ÖNEMLİ ZİYARET TRAFİĞİ! KÖKSAL SELÇUK VE YÖNETİMİ S…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’daki sel felaketi ile ilgili Bakan Kuru…

DMM'den bedelli askerlikte 28 gün kaldırılıyor iddiasına yalanlama

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fon meselesi sermaye piyasalarını kriminalize et…
