Kaş'ta 11 kaçak yapı daha yıkıldı

Son dakika haberlerine göre Kaş'ta 11 kaçak yapı daha yıkıldıAntalya'nın Kaş ilçesinde tesbit edilen izinsiz ve imara aykırı yapıların yıkımına devam ediliyor.  

12 Haziran 2020
Kaş'ta 11 kaçak yapı daha yıkıldı

Antalya'nın Kaş ilçesinde tesbit edilen izinsiz ve imara aykırı yapıların yıkımına devam ediliyor. Kaş Belediyesi ekipleri, Kalkan Mahallesi Kördere Mevkii'ndeki 11 yapının yıkımına başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri tarafından Antalya'da yapılan denetimlerde, 413 yapının imara aykırı olduğu belirlendi. Bu yapılardan 266'sının bulunduğu Kaş ilçesinde yıkımlar devam ediyor. Kaş Belediyesi ekipleri, daha önce Gelemiş Mahallesi Yalı Mevkii'nde 11 kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. Ekipler, bugün de Kalkan Mahallesi'ne bağlı Kördere Mevkii'ndeki 11 kaçak yapının yıkımına başladı. Ekipler, yıkılan binaların tabanındaki betonları da kırarak, alanı tamemen temizliyor. 11 kaçak binanın yıkımının iki günde tamamlanması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.