17 yaşındaki genç kaza yaptı ortalık savaş alanına döndü
Aksaray'da 17 yaşındaki bir genç, kullandığı karpuz yüklü kamyonla tıra çarptı. Kaza sonucu kamyon hurdaya dönerken 17 yaşındaki genç ve 2 kişi yaralandı.
Aksaray- Ankara yolunun 55'inci kilometresinde sabah 7 sularında 17 yaşındaki Tunahan Alkan yönetimindeki 33 AAJ 070 plakalı karpuz yüklü kamyon, önünde giden Enver Alican'ın (40) kullandığı demir profil yüklü 49 D 5941 plakalı TIR'a çarptı.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kamyonun hurdaya döndüğü kazada Tunahan Alkan ile kamyonun sürücüsü olduğu ortaya çıkan Alpay Karagündüz (42) ve TIR sürücüsü Enver Alican yaralandı. İhbarla kaza yerine gelen sağlık görevlileri, yaralıları ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Yargıtay’dan yıllık izin kararı: Hafta tatilleri izinden düşülemeyecek

Van TSO ve Ermeni iş dünyasından iş birliği mesajı

Giresun'da otizim için güç birliği yapılacak

Ahbap’ın deprem bağışları soruşturmasında 53 şüpheli için operasyon

Bakan Bak Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları’nı kutladı
