Görkem Sertaç GöGörkem Sertaç Göçmen’e bir hapis cezası dahaçmen’e bir hapis cezası daha

Cipini yayaların üzerine sürüp altı kişiyi yaraladığı için 9 yıl 3 ay hapis cezası alan Görkem Sertaç Göçmen'in pompalı tüfekle ateş ettiği iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. 

08 Aralık 2020
Görkem Sertaç GöGörkem Sertaç Göçmen’e bir hapis cezası dahaçmen’e bir hapis cezası daha

Görkem Sertaç Göçmen’e bir hapis cezası daha

 

Bakırköy 39. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuksuz sanık Görkem Sertaç Göçmen ve avukatı Aynur Göçmen mazeret dilekçesi sunarak katılmadı. Kararını açıklayan mahkeme sanık Göçmen'in mağdur Ali Arif Özet'e yönelik “Kasten yaralama” suçunu işlediğine karar vererek sanığın 4 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına hükmetti. Eylemin silahlı gerçekleştiğini ifade eden hakim, cezada artırım uygulayarak sanığın 6 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.

NE OLMUŞTU?

Ataköy’de 6 Eylül 2017’de Görkem Sertaç Göçmen kız arkadaşıyla tartışırken orada bulunan ve kendilerine bakan kafenin işletmecisi ve çalışanları ile kavga etmişti. Darp edilmesi üzerine Göçmen, kafenin yakınındaki evine giderek pencereden silah ile ateş etmişti. Açılan ateş sonucu o an parkta oturan Abdülhamit Pahıl yaralanmıştı. Olayın ardından Göçmen hakkında “Kasten yaralama”, “Tehdit” ve “Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması” suçlarından dava açılmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.