Kebapçının motosikleti çalındı

ANTALYA'da pandemi döneminde artan paket servislerine yetişmeye çalışan kebapçının işyeri önünde park halindeki motosikleti çalındı. 

31 Aralık 2020
Kebapçının motosikleti çalındı

Kebapçının motosikleti çalındı

 

ANTALYA'da pandemi döneminde artan paket servislerine yetişmeye çalışan kebapçının işyeri önünde park halindeki motosikleti çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün gece Toros Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde Okan Usal'a ait kebapçıda meydana geldi. Çalışanların içeride olduğu sırada motosikletlerin yanına gelen şüpheli, bir süre motosikletleri inceleyip çevreyi kontrol etti. Daha sonra anahtarı üzerinde olan motosiklete yönelen şüpheli, çalıştırarak gözden kayboldu. Hırsızlık anı, güvenlik kameralarına anbean yansıdı.Güvenlik kamerası görüntüleriyle Okan Usal polise giderek şikayetçi oldu. Polis ekipleri hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kebapçının motosikleti çalındı

 

Kebapçının motosikleti çalındı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.