5 gün ölüm kalım mücadelesi veren sesini duyan vatandaşların ihbarı ile kurtarıldı

Antalya’da düştüğü dere yatağında ayağı kırılınca mahsur kalan ve 5 gün ölüm kalım mücadelesi veren 68 yaşındaki Mehmet Tığ, sesini duyan vatandaşların ihbarı ile kurtarıldı 

14 Mayıs 2021
5 gün ölüm kalım mücadelesi veren sesini duyan vatandaşların ihbarı ile kurtarıldı

 

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi'nde "Kadın Yarı" olarak bilinen 20 metre derinliğinndeki dere yatağında dün saat 12.00 sıralarında "yardım edin" seslerini duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, sesin geldiği yerde 68 yaşındaki Mehmet Tığ'ın bulunduğunu tespit etti. Sağ ayağı kırık ve bitkin şekilde olan Tığ'a ilk müdahale bulunduğu yerde yapıldı. Sık ağaçlarla kaplı bölgeden Mehmet Tığ'ı çıkarmanın güç olması nedeniyle itfaiye dere yatağına vinç yardımıyla sedye indirildi. Sedyeye itinayla bağlanan Mehmet Tığ, itfaiye ekibi eşliğinde vinçle yukarı çıkarıldı. Sağlık durumu iyi olduğu gözlenen Tığ, etrafındaki kalabalığı görünce kendisine yardım eden bir arkadaşından maske istedi. Maskesini takan Tığ, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tığ'ın dere yatağına 5 gün önce düştüğü ve susadığı anlarda bir kargının ucuna bağladığı pet şişe ile dereden su içerek hayatta kaldığı öğrenildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.