Ailesi ile birlikte tatil yapan 8 yaşındaki çocuk otel havuzunda boğuldu
Antalya’da 5 yıldızlı otelde ailesi ile birlikte tatil yapan 8 yaşındaki çocuk, otelin olimpik havuzunda boğularak hayatını kaybetti.
Antalya’da 5 yıldızlı otelde ailesi ile birlikte tatil yapan 8 yaşındaki çocuk, otelin olimpik havuzunda boğularak hayatını kaybetti. Cenazeyi almaya gelen anne ve hala ise morg önünde gözyaşlarına boğuldu.
Edinilen bilgiye göre Adana’da yaşayan Güler ailesi, 5 yıldızlı bir otele tatil için giriş yaptı. Daha sonra havuza giden ailenin 8 yaşındaki çocuğu Ali Kemal Güler, amcasıyla çocuk havuzunda yüzmeye başladı. İddiaya göre amca Okan Güler telefonunun şarjını azalması üzerine çocuğu annesi Ayşegül Güler’e bakmasını söyleyerek odasına çıktı.
Bir süre sonra geri dönen amca, yeğeninin olimpik havuzda hareketsiz halde buldu. Durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, yaptıkları kontrolde çocuğun yaşamını yitirdiğini belirledi. Ali Kemal Güler’in cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Cenazeyi almaya gelen anne Ayşegül Güler ve hala Süreyya Güler’in gözyaşlarına hakim olamadı. Anne ve hala çocuğun elbiselerine sarılarak teselli buldu.
Cenazenin Adana’nın Pozantı ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

MANSUR YAVAŞ CHP’DEN İSTİFA ETTİ: KENDİSİ İÇİN Mİ, TÜRKİYE İÇİN Mİ?

Hatay'da uyuşturucu, kaçak içki ve ruhsatsız silah operasyonu

Ankara'da CHP'den 7 belediye başkanı istifa etti

36 ilde siber suç operasyonu: 826 şüpheli yakalandı

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap CHP'den istifa ettiğini açıkladı
