Büyükşehir kreşlerinde Cumhuriyet coşkusu
Antalya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı hazırladıkları gösterilerle büyük bir coşkuyla kutladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı hazırladıkları gösterilerle büyük bir coşkuyla kutladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Yenigün ve Cam Piramit Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevlerinde Cumhuriyet’in kuruluşunun 98’inci yıl coşkusu yaşandı. Büyükşehir Belediyesi çocuk kreşindeki minikler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına saygı duruşu ve istiklal marşını okuyarak başladı.
COŞKU YAŞANDI
Özel hazırladıkları gösterileri sunan kreş öğrencileri şarkılar, marşlar ve şiirlerle Cumhuriyet’in kuruluşunun 98’inci yılını coşkuyla kutladı. Minik öğrenciler, gösteri sonunda ellerinde Türk Bayraklarıyla marş söyleyerek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamboçya ile ilişkilerimiz hızla gelişiyor

ATSB’DEN ANTALYA’DA ÖNEMLİ ZİYARET TRAFİĞİ! KÖKSAL SELÇUK VE YÖNETİMİ S…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’daki sel felaketi ile ilgili Bakan Kuru…

DMM'den bedelli askerlikte 28 gün kaldırılıyor iddiasına yalanlama

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fon meselesi sermaye piyasalarını kriminalize et…
