TİYATRO ÖĞRENCİLERİ SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tiyatro Bölümü yılsonu gösterisi ile seyirci karşısına çıktı. "Sen Değilsen Kim?" isimli müzikal oyunu sergileyen öğrenciler izleyenlerden tam not aldı. 

04 Temmuz 2022
TİYATRO ÖĞRENCİLERİ SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI

Üç yıllık tiyatro eğitimlerinin henüz birinci yılını tamamlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tiyatro Bölümü öğrencileri Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen yıl sonu gösterisinde ilk kez seyirci karşısına çıkmanın heyecanını yaşadı. Alanında deneyimli eğitmenlerden oyunculuk, tiyatro tarihi ve oyun incelemesi, şan ve dans dersleri alan konservatuvar öğrencileri "Sen Değilsen Kim?" isimli oyunla bugüne kadar öğrendiklerini sergileme imkanı buldu. 

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

"Kötülük" kavramının tartışmasını, tiyatro sanatının kolektif bilincini deneyimleyerek, müzikal bir oyunla sahneye koyan konservatuvar öğrencileri izleyenlerden tam not aldı. Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nu dolduran tiyatro severler oyun sonunda izleyici karşısında ilk sahne deneyimlerini yaşayan oyuncuları ayakta alkışladı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Okan Yavuz, oyun sonunda öğrencilere çiçek verdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.