AYŞE KULİN, EDEBİYATSEVERLERLE BULUŞTU
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin Antalya Lisesi ve Mezunları Vakfı, Antalya Kaleiçi Rotary Kulübü’yle düzenlediği 4 Mevsim 4 Yazar buluşmasının yaz konuğu Ayşe Kulin oldu.
Antalya Lisesi ve Mezunları Vakfı ile Antalya Kaleiçi Rotary Kulübü’nün ‘Okur Yazar Antalya’ projesi kapsamında Muratpaşa Belediyesi işbirliğinde düzenlediği ‘4 Mevsim 4 Yazar’ bulaşmasına Türkiye’nin en çok okunan yazarlarından Ayşe Kulin konuk oldu.

Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde düzenlenen buluşmada Kulin, geniş kitleler tarafından tanınmasını sağlayan Adı: Aylin, televizyona uyarlanan Gece Sesleri ve Veda’yla devam eden yazma serüvenini edebiyatseverlerle paylaştı. Yoğun ilgi gören söyleşiyi, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın eşi Ümran Uysal, gazeteci, yazar ve belgeselci Tuluhan Tekelioğlu ilgiyle takip etti.

Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Bakan Göktaş: 9 bine yakın er gazisinin durumu iyileştirildi

Öz Çelik-İş'ten çalışma hayatında mobbingle mücadele çalışması

Başakşehir'de inşaat alanında göçük: 2 işçi kurtarıldı, 1 işçi aranıyor

Kira sözleşmelerinde e-Devlet dönemi: Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkla…

Ahmet Davutoğlu hakkında soruşturma başlatıldı
