GENÇ SPORCULAR HEM YARIŞTI HEM EĞLENDİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençleri erken yaşta spora teşvik etmek amacıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Konyaaltı Sahili’nde 9-14 yaş arası çocuklar için triatlon yarışları gerçekleştirildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, eğitim-öğretim döneminin tatile girmesiyle birlikte çocukların yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirebilmesi amacıyla farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Triatlon Federasyonu işbirliği ile Bölgesel 5’inci grup 1’inci tur triatlon etabı gerçekleştirildi. Konyaaltı Sahili’nde düzenlenen yarışlara 9-14 yaş arası sporcular katıldı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖNEMLİ DESTEK
Festival havasında geçen yarışlarda genç sporcular keyif dolu anlar yaşadı. Genç sporcular hem yarıştı hem de dolu dolu bir gün geçirdi. Bölgesel triatlon ligiyle özellikle çocukları küçük yaşta spora teşvik etmek, triatlon sporuna olan ilgili arttırmak amaçlanıyor. Yarışları izleyenler de alkışlarıyla genç sporculara destek verdi. Etkinliğin sonunda tüm katılımcılara rozet dağıtılırken, yarışlar toplu fotoğraf ile son buldu. Etkinliğe katılan sporcular Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde yarışlara ve triatlon sporuna verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Bakan Çiftçi’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Manisa’daki otobüs kazasında can kaybı 12’ye yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2026 bitmeden 38 bin hekim dışı personel alınacak

Bakan Prof. Dr. Memişoğlu: Sağlık ve adaletin ortak amacı insanın hakla…

ABB Başkanı Yavaş: Parti değiştiren belediye başkanları hesabını sandık…
