KAYSERİ'DE ARANAN ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜ, GİZLİ GEÇİTTE YAKALANDI

Kayseri'de FETÖ üyeliği iddiasıyla aranan eski bir emniyet müdürü, saklandığı evdeki gizli geçitten kaçmaya çalışırken yakalandı. Ş.Ü. isimli emniyet müdürü, gözaltına alındı. 

19 Nisan 2024
KAYSERİ'DE ARANAN ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜ, GİZLİ GEÇİTTE YAKALANDI

 

 Kayseri'de FETÖ üyeliği suçlamasıyla aranan eski bir emniyet müdürü, emniyet güçlerinin titiz çalışması sonucu saklandığı yerde bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü'nün İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, meslekten ihraç edilmiş olan ve aranmakta olan eski emniyet müdürü Ş.Ü'nün saklandığı adresi tespit etti.

 Adrese düzenlenen operasyonda, şüphelinin evinin bir duvarından çatıya açılan gizli geçitten kaçmaya çalışırken yakalandığı bildirildi. Gözaltına alınan eski emniyet müdürü Ş.Ü.'nün polisteki işlemleri sürüyor.

 

(KAYNAK AA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.