ANTALYA'NIN SERİK İLÇESİNDE 24 ÇİFTİN UNUTULMAZ NİKAH TÖRENİ: 24.4.2024 YOĞUNLUĞU

 

24 Nisan 2024
ANTALYA'NIN SERİK İLÇESİNDE 24 ÇİFTİN UNUTULMAZ NİKAH TÖRENİ: 24.4.2024 YOĞUNLUĞU

 Antalya'nın Serik ilçesinde özel bir tarih olan 24 Nisan 2024'te, tam 24 çiftin nikahı kıyıldı. Çiftler, evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak için bu özel günde nikahlarını kıymak istediklerini ifade ettiler.

 Evlilik hazırlıklarını özel bir tarihe denk getirmek isteyen 24 çift, Serik Belediyesi'ne başvurarak 24 Nisan 2024 tarihinde nikahlarını kıymak istediklerini bildirdi. Başvuruların değerlendirilmesinin ardından çiftlerin isteği kabul edilerek nikah tarihleri 24 Nisan 2024 olarak belirlendi.

 24 çiftin mutlu günü, Serik Belediyesi nikah salonunda gerçekleşti. Nikah törenini Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul yönetti. Başkan Kumbul, törende çiftlerden Fatma Güzel ve İbrahim Kol'un nikahını kıyarken, çifte Türk bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

 Bu özel gün, hem çiftlerin hem de ailelerinin mutluluklarına tanıklık etmek için bir araya gelen dostlar ve yakınlarıyla kutlandı. Serik ilçesindeki bu yoğun nikah günü, unutulmaz anılarla dolu bir gün olarak tarihe geçti.

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.