LİSELİ BELİNAY'DAN ACI HABER
Batman'da 23 Nisan günü meydana gelen trajik bir kazanın ardından, 16 yaşındaki Belinay Berfin Günenç 14 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Kazada, sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı otomobilin çarptığı bir bebekle birlikte dört kişi yaralanmıştı.
Kaza, Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarı’nda bir alışveriş merkezinin önündeki yaya geçidinde gerçekleşti. Kırmızı ışık ihlali yapan Müslüm Cankurt yönetimindeki otomobil, yaya geçidinden yolun karşısına geçen Zelal Sevdi (15) kucağındaki 8 aylık Delal Asya Sevdi, Belinay Berfin Günenç ve Elif Erpolat'a (15) çarpmıştı.
Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri sevk edilmiş, yaralılar Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Ancak Belinay Berfin Günenç, yapılan tüm müdahalelere rağmen dün gece hayatını kaybetti.
Kaza anı, otomobildeki bir kişi tarafından sosyal medyada açılan canlı yayınla saniye saniye görüntülenmişti. Sürücü Müslüm Cankurt, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Batman Fatma Aliye Fen Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi olan Belinay Berfin Günenç'in cenazesi, işlemlerinin ardından Beşiri ilçesinde toprağa verildi. Diğer yaralıların hastanedeki tedavisi ise devam ediyor.
(KAYNAK:DHA)
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

BBP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Çiçek’ten Rektör Prof. Dr. Kamuran Ero…

Iğdır’da TIR dorsesinde 9 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi

OGM duyurdu; Antalya ve Adana’daki yangınlar kontrol altında

Adalette 6 ayda kapsamlı dönüşüm: 40 faili meçhul dosya aydınlatıldı

Maltepe’de silahlı kavga: Yaralılar var, özel harekat ekipleri sevk edi…
