SAMSUN'DA AİLE İÇİ KAVGA KANLI BİTTİ: KAYINBİRADERİ BIÇAKLADI VE HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Samsun'un Canik ilçesinde, aile içi bir mesele yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. Oto kaporta ve boya işyerinde işyeri sahibi Mustafa B. (49) ile kayınbiraderi İsa T. (46) arasında başlayan anlaşmazlık, büyüyerek kavgaya dönüştü. 

13 Mayıs 2024
SAMSUN'DA AİLE İÇİ KAVGA KANLI BİTTİ: KAYINBİRADERİ BIÇAKLADI VE HASTANEYE GÖTÜRDÜ

 Tartışmanın gerginleşmesi üzerine Mustafa B., kayınbiraderi İsa T.'yi sol göğsünden ve karnından bıçakladı. Ancak ilginç olan, Mustafa B.'nin bıçakladığı İsa T.'yi ardından kendi aracıyla Gazi Devlet Hastanesine götürmesiydi.

 Ağır yaralanan İsa T., hastanede tedavi altına alınırken, polis Mustafa B.'yi hastanede gözaltına aldı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen Mustafa B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

 Olay, aile içi şiddetin ne kadar tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, benzer vakaların önlenmesi için aile içi çatışmaların erken aşamada çözüme kavuşturulması gerektiğini vurguluyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.