22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE CİHANGİR KAHVECİSİ’NE ÖDÜL

Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan ünlü Cihangir Kahvecisi, 22. TÖK (Türkiye'ye Önem Katanlar) Ödül Töreni'nde ödüle layık görüldü. Firma yetkilisi Halil Acet tarafından kabul edilen ödül, Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Turgut Bucak tarafından takdim edildi. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE CİHANGİR KAHVECİSİ’NE ÖDÜL

 Halil Acet, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Osmanlı kültürüne kahvenin ilk Cihangir’den yayıldığını belirterek şunları söyledi: "Cihangir’de küçük küçük çay bahçelerinde sanatçılar, yazarlar, şairler kendi kitaplarını yazmaya başlıyorlar. Bu mekânlar, edebi ve sanatsal üretimin merkezleri haline geliyor. Sanatçılar ve yazarlar burada toplanarak, fikir alışverişinde bulunuyor ve eserlerini yaratıyorlar. Bu kültürel mirası yaşatmak, Cihangir Kahvecisi olarak bizim için büyük bir onur. Osmanlı zamanında kahve Cihangir'den yayıldığı için bizde bu kültürel mirası yaşatmak için Cihangir ismini aldık."

 Cihangir Kahvecisi, bu tarihî mirası ve kültürel değeri yaşatmaya devam ederek, misafirlerine eşsiz bir kahve deneyimi sunuyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ve kaliteli kahveleri ile Antalya’da ve Türkiye genelinde takdir toplayan Cihangir Kahvecisi, bu prestijli ödülle başarısını taçlandırmış oldu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.