22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE ŞÜKRİYE KARABEN’E ÖDÜL

 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE ŞÜKRİYE KARABEN’E ÖDÜL

Yeşilçam Medya tarafından 22.si düzenlenen TÖK (Türkiye’ye Önem Katanlar) Ödül Töreni, 27 Mayıs akşamı Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Gecede çeşitli kategorilerde ödüller sahiplerini buldu.

Gerçekleştirdiği yardım faaliyetleriyle adını duyuran Şükriye Karaben de bu önemli gecede ödüle layık görüldü. Şükriye Karaben, ödülünü 22. Dönem CHP Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk’in ellerinden aldı.

Törende konuşan Karaben, yardım faaliyetlerinin kendisi için büyük bir anlam taşıdığını belirterek, "Bu ödül, yaptığım çalışmaların takdir edildiğini gösteriyor ve beni daha fazla insanın hayatına dokunma konusunda motive ediyor" dedi.

Şükriye Karaben’in bu ödülü alması, sosyal sorumluluk projeleri ve yardım faaliyetlerine dikkat çekmesi açısından da büyük önem taşıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.