22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE BİLEM BEACH&SPA’YA ÖDÜL

Yeşilçam Medya tarafından 22.si düzenlenen TÖK (Türkiye'ye Önem Katanlar) Ödül Töreni, 27 Mayıs akşamı Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Gecede çeşitli kategorilerde ödüller sahiplerini buldu. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE BİLEM BEACH&SPA’YA ÖDÜL

 Bu önemli gecede Bilem Beach&Spa da ödüle layık görüldü. Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk, işlerinin yoğunluğundan dolayı geceye katılamayan Bilem Beach&Spa sahibi Onur Bilem'i Bilem Hotel'de ziyaret ederek ödülünü takdim etti.

 Bilem Beach&Spa, sahip olduğu eşsiz konsept ve kaliteli hizmet anlayışıyla Türkiye'nin önde gelen tatil destinasyonlarından biri olarak öne çıkıyor. Gerek sahildeki huzurlu atmosferi gerekse sunduğu spa ve wellness olanaklarıyla misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunan Bilem Beach&Spa, bu ödülle başarısını bir kez daha taçlandırmış oldu.

 Ödülü takdim eden Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk, "Bilem Beach&Spa'nın kaliteli hizmet anlayışı ve misafirperverliği sektörde örnek teşkil ediyor. Bu ödül, şüphesiz sahip oldukları bu değerleri bir kez daha teyit etmektedir" dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.