22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE YH YADA İNŞAAT’A ÖDÜL

Yeşilçam Medya'nın düzenlediği 22. Türkiye'ye Önem Katanlar Ödül Töreni, 27 Mayıs akşamı Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. Gece boyunca çeşitli kategorilerde birçok ödül sahiplerini buldu. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE YH YADA İNŞAAT’A ÖDÜL

 Antalya’da inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan YH YADA İnşaat Emlak Ltd.Şti., bu prestijli etkinlikte ödüle layık görüldü. Firma yetkilisi Ferdi Özboğa, ödülü gururla kabul ederken, ödül takdimi Av. Mustafa Işık tarafından yapıldı.

 YH YADA İnşaat, kaliteli projeleri ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla sektörde tanınmaktadır. Ferdi Özboğa, ödülü alırken yaptığı konuşmada, "Sektördeki başarımızın bir göstergesi olan bu ödülü almak bizim için büyük bir onur. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi.

 Bu ödül, firmanın sektördeki lider konumunu bir kez daha teyit etti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.