SAĞLIKLI YAŞAM TÜTÜNSÜZ HAYAT

Konyaaltı Belediyesi 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü kapsamında “Sağlıklı Yaşam Tütünsüz Hayat” etkinliği düzenliyor. Etkinlik kapsamında Prof. Dr. Ali İhsan Bozkurt, “Sigarayı Bırakmanın Yolları” konulu bir söyleşi gerçekleştirecek. 

30 Mayıs 2024
SAĞLIKLI YAŞAM TÜTÜNSÜZ HAYAT

Konyaaltı Belediyesi düzenlediği etkinliklerle ilçe sakinlerini bilgilendirmeye devam ediyor. Konyaaltı Belediyesi son olarak 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü kapsamında “Sağlıklı Yaşam Tütünsüz Hayat” etkinliği düzenliyor. Etkinlikte vatandaşlar sigaranın olumsuz etkilerini öğrenirken, sigaradan kurtulma yolları konusunda da bilgilendirilecek.  

 

SİGARAYI BIRAKMANIN YOLLARI 

“Sağlıklı Yaşam Tütünsüz Hayat” etkinliği cuma günü (yarın) saat 15.00’te Konyaaltı Belediyesi Beydağları Salonu’nda gerçekleştirilecek. Etkinlikte Prof. Dr. Ali İhsan Bozkurt, “Sigarayı Bırakmanın Yolları” konulu bir söyleşi gerçekleştirilecek. Prof. Dr. Bozkurt, vatandaşlara sigaranın olumsuz etkilerinden ve sigaradan kurtulma yollarını aktaracak. Ücretsiz olacak etkinliğe tüm halkımız davetlidir. 


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.