KONYAALTI’NDA NOSTALJİ ESİNTİSİ
Konyaaltı Belediyesi’nin düzenlediği “Gün Batımı Konserleri” etkinliğinde nostalji akşamı yaşandı. ‘Sokakta 90’lar’ adı altında gerçekleştirilen konserde, vatandaşlar doyasıya eğlendi.
Konyaaltı Belediyesi’nin Kent Meydanı’nda gerçekleştirdiği “Gün Batımı Konserleri” ilçe sakinlerini müzikle buluşturmaya devam ediyor. Gün Batımı Konserleri’nde bu hafta 90’lara ait şarkılar seslendirildi. Sokakta 90’lar Grubu’nun verdiği “Sokakta 90’lar Konseri vatandaşlara nostaljik bir akşam yaşattı.

Konsere çok sayıda vatandaşın yanı sıra Duchenne Musküler Distrofisi (DMD) Aileler Derneği üyeleri de katıldı. Etkinlikte sahne alan Sokakta 90’lar Grubu müzisyenleri, o yılların en sevilen şarkılarını seslendirdi.

ESKİ GÜNLERE YOLCULUK
90'ların unutulmaz şarkılarıyla dolu geçen konserde, vatandaşlar dans ederek doyasıya eğlendi. İlçe sakinlerinin bazıları bu şarkılarla gençlik yıllarını hatırlarken, gençler de eski şarkıları dinleyerek 90’lı yılları tanıma fırsatı buldu. Konser sonunda sanatçılara Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) öğrencilerinin hazırladığı mumluklar hediye edildi.

Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Meteoroloji açıkladı: Türkiye'de bugün hava nasıl olacak?

Resmi Gazete'de bugün: 11 Ekim 2026 Resmi Gazete kararları

ATSB’DEN ANTALYA GENELİNDE BÜYÜK TEŞKİLATLANMA HAMLESİ! 14 İLÇEYE TEMSİ…

TENOR SEDAT CAN ÖZTOPRAK’TAN DÜNYA SAHNELERİNDE TARİHİ BAŞARI: OPERANIN…

Kars’tan Özel Bireylere Çıldır Gölü’nde Moral Gezisi
