MİLLİ ULUSAL PARTİ, ANTALYA MANAVGAT'TA İLK KARAR KURULTAYINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Milli Ulusal Parti, Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlediği ilk karar kurultayında önemli atamalar ve seçimler gerçekleştirdi. Kurultayda Genel Başkan Yardımcılığı, Yüksek İstişare Kurulu (YİK), Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve disiplin kurulu seçimleri yapıldı. Ayrıca, Türkiye genelinde toplamda 21 il başkanının resmi atamaları gerçekleştirildi. 

10 Haziran 2024
MİLLİ ULUSAL PARTİ, ANTALYA MANAVGAT'TA İLK KARAR KURULTAYINI GERÇEKLEŞTİRDİ

YENİ GENEL MERKEZ TANITILDI

 Kurultayda partinin yeni genel merkezi de tanıtıldı. Ankara Altındağ ilçesinde bulunan, dört katlı ve 16 odalı 850 metrekarelik müstakil bina hakkında detaylı bilgi verildi. Katılımcılar, partinin yeni genel merkezi hakkında bilgilendirildi.

PARTİ TANITIM VE YAPILANMA STRATEJİSİ

Milli Ulusal Parti, Türkiye'yi il il, ilçe ilçe gezerek tanıtım yapma ve yapılanma kararı aldı. Şu anki üye kayıtları, 21 ilde toplamda 29.750 kişiye ulaştı. Parti yetkilileri, bu sayının hızla artacağını belirtirken, Milli Ulusal Parti'nin hiçbir partinin devamı olmadığını, halkın içinden gelen, egemenliği millete dayanan bir parti olduğunu vurguladı.

"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ilkesinden yola çıkan parti, ortak değerleri benimseyen, emekçinin, emeklinin, çalışanın ve üretenin birleşimi olarak tanımlandı.

KURULUŞ TARİHİ VE KURULTAY

Milli Ulusal Parti'nin kuruluş tarihi resmi olarak 3 Mayıs 2024 olarak kaydedildi. Manavgat'taki toplantı ise 8 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşti.

 Bu ilk kurultay, partinin geleceğe yönelik önemli adımlar atmasının yanı sıra, Türkiye genelinde hızla büyüyen bir yapılanmanın göstergesi oldu. Partinin ilerleyen dönemlerdeki faaliyetleri ve tanıtım çalışmaları merakla bekleniyor.

 

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.