Survivor'da ikinci finalist belli oldu

 

12 Haziran 2024
Survivor'da ikinci finalist belli oldu

Dominik'te oynanan son oyuna veda eden ilk yarışmacı Avatar Atakan oldu. Kıran Kırana yarışan Seda, Nefise ve Ogeday'dan ise ilk elenen Seda oldu.

İKİNCİ FİNAL KOLTUĞUNUN SAHİBİ

Oyunda finale çıkan Nefise ve Ogeday'dan galip gelen taraf Nefise oldu. Böylece Nefise, Survivor'daki ikinci finalist olmayı başardı.

"KOLYEYİ ALDIM NİHAYET"

Oyun sonrası kolyesini alan Nefise "Sanki rüyadayım. Tam olarak olayı idrak edemiyorum. Gerçekten şaka gibi bir gün. Bu zamana kadar bir sürü oyuna çıktım, finali getiremedim. Akışına bıraktım. Bugün gerçekten istiyorum diye geldim buraya. Şu kolyeyi aldım nihayet. Bu kolyeyi aile, tüm sevenlerime özellikle de anneme armağan ediyorum" ifadelerini kullandı.

"İSTEDİM AMA OLMADI"

Nefise'yi tebrik eden Ogeday da "Elimden geleni yaptım. O kadar yorgunum ki... Her şeyi denedim, yaptım. İstedim ama olmadı. Benden bu kadar jübilemi yaptım, üç sezon bana yeterli. Dördüncü kez geleceğimi düşünmüyorum. Bu demek değil ki pes ettim. Düelloda ilk turdan çıkmak istiyorum" dedi.

DÜELLOYA ÇIKACAK İSİMLER

Böylelikle İstanbul'da canlı yayınlanacak düelloda mücadele edecek isimler Atakan, Seda ve Ogeday oldu.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika Antalya Haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.