Antalyaspor Douala’yı bitiriyor

 

12 Haziran 2024
Antalyaspor Douala’yı bitiriyor

Yeni sezon öncesi transfer engelini kaldırmak için yoğun çaba sarf eden Antalyaspor’da bir yandan da kadro oluşturmak için çalışmalar sürdürülüyor. Kırmızı-Beyazlılar, bu kapsamda işbirliği anlaşması yapılan Kamerun ekibi Victoria United forması giyen Wilfried Nathan Douala’nın transferini bitirme aşamasına getirdi. Altyapı Direktörü Ferda Ramanlı, son görüşmeleri yapmak üzere Kamerun’a giderken, hazırladığı raporu yönetim kuruluna sunmasının ardından son karar verilecek.

Engelin kalkması gerekiyor

Afrika Uluslar Kupası’nda Kamerun Milli Takım formasını da giyen 18 yaşındaki futbolcu için Victoria United, bonservis bedeli talep ederken, Kırmızı-Beyazlı yönetimin bu konuyu değerlendirmesinin ardından son karar verilecek. Olumlu rapor çıkması halinde imzanın önündeki tek engel olarak transfer engeli kalacak ve bu cezanın kaldırılmasının ardından transfer resmiyet kazanabilecek.

Men cezası kaldırıldı

Kamerun’da kimlik sahteciliği iddiasıyla mart ayında futboldan uzaklaştırılan 62 futbolcu arasında yer alan Nathan Douala, yapılan soruşturmanın ardından cezası kaldırıldı. Cezanın kaldırılmasının ardından Victoria United’ın play-off karşılaşmalarında forma giyen genç futbolcunun yaşıyla ilgili hazırlanan raporların Antalyaspor’a sunulacağı ve bununla ilgili de bir değerlendirme yapılacağı gelen haberler arasında yer aldı.

Kardeşiyle karıştırılmış

Kamerun’da yaşını küçülttüğü gerekçesiyle ceza alacağı belirtilen toplam 62 futbolcunun içerisinde yer alan Douala’nın formasını giydiği Victoria United Kulübü’nün Başkanı Nkwain Valentine, ortaya koyulan iddiaları yalanlamıştı. Valentine, ortaya çıkan çift kimlikte yer alan 18 yaşındaki Wilfried Nathan Douala ile 23 yaşındaki Alexandre Bardelli’nin farklı kişiler ve ikilinin kardeş olduğunu öne sürmüştü.

ANTALYASPOR

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika Antalya Haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.