YELKEN RESTAURANT SAHİBİ YUSUF ŞAHİN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

14 Haziran 2024
YELKEN RESTAURANT SAHİBİ YUSUF ŞAHİN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Müşterilerimiz ve Kıymetli Dostlarımız,

 

Kurban Bayramı'nın coşkusunu ve bereketini sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günlerin, sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçmesini temenni ediyoruz.

 

Bayramlar, birlik ve beraberliğin, sevgi ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı özel zamanlardır. Kurban Bayramı, paylaşmanın ve yardımlaşmanın anlamını derinlemesine hissettiğimiz bir vesiledir. Bu bayramda da, ihtiyaç sahiplerine destek olmanın ve gönüllerimizi birleştirmenin önemini bir kez daha hatırlıyoruz.

 

Yelken Fish Steak House olarak, siz değerli müşterilerimize en kaliteli ve lezzetli deneyimleri sunmak için çalışıyoruz. Bayram sofralarınıza lezzet katmak ve özel anlarınıza eşlik etmek bizler için büyük bir onurdur. Sizlerin güveni ve desteği ile büyüyen ailemizde, daha nice keyifli anılar biriktirmeyi hedefliyoruz.

 

Bu bayram günlerinde, sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve mutlu anılar biriktirmenizi diliyoruz. Kurban Bayramı’nın, ülkemize ve tüm dünyaya barış, refah ve mutluluk getirmesini temenni ederiz.

 

Bayramınız mübarek olsun.

 

Sevgi ve Saygılarımızla,

YUSUF ŞAHİN

YELKEN FISH STEAK HOUSE

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.