ONUR BİLEM’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

14 Haziran 2024
ONUR BİLEM’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Dostlarım ve Kıymetli İş Ortaklarım,

 

Kurban Bayramı'nın manevi huzurunu ve coşkusunu hep birlikte paylaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu mübarek günlerin, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçmesini diliyorum.

 

Bayramlar, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı özel günlerdir. Kurban Bayramı, paylaşmanın ve ihtiyaç sahiplerine destek olmanın anlamını derinlemesine hissettiğimiz bir vesiledir. Bu bayramda da, gönüllerimizi birleştirerek sevgi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirelim.

 

Bu özel günlerde, sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve mutlu anılar biriktirmenizi temenni ederim. Kurban Bayramı’nın, ülkemize ve tüm dünyaya barış, refah ve mutluluk getirmesini dilerim.

 

Bayramınız mübarek olsun.

 

Sevgi ve Saygılarımla,

 

ONUR BİLEM

BİLEM HOTEL BEACH & SPA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.