LARA KURAL SÜRÜCÜ KURSU SAHİBİ OSMAN ALİ DAĞ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

14 Haziran 2024
LARA KURAL SÜRÜCÜ KURSU SAHİBİ OSMAN ALİ DAĞ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Sevgili Antalya Halkı,

 

Kurban Bayramı'nın bereket ve coşkusunu sizlerle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Bu anlamlı günlerin, sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçmesini temenni ediyorum.

 

Kurban Bayramı, sadece dini bir vecibe değil, aynı zamanda toplumsal bağların güçlendiği, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı özel bir zamandır. Bu bayram vesilesiyle, yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Herkesin gönül birliği içinde olduğu, hoşgörünün ve sevginin hakim olduğu bir dünya dileğiyle, ihtiyaç sahiplerine el uzatmanın ne kadar kıymetli olduğunu vurgulamak istiyorum.

 

Lara Kural Sürücü Kursu olarak, siz değerli müşterilerimizin ve tüm kursiyerlerimizin hayatına değer katmak için çalışıyoruz. Eğitim ve trafik bilincini en üst düzeye taşımak, sizleri güvenli sürücüler olarak yollara hazırlamak bizim öncelikli hedefimizdir. Bayram süresince de sizlerin güvenliği ve huzuru için hizmetinizde olmaktan mutluluk duyacağız.

 

Bu özel bayram günlerinde, sevdiklerinizle birlikte huzur dolu ve mutlu anılar biriktirmenizi diliyorum. Kurban Bayramı'nın, ülkemize ve tüm dünyaya barış, refah ve mutluluk getirmesini temenni ederim.

 

Bayramınız mübarek olsun.

Trafik kurallarına uyun, sevdiklerinizle hep birlikte olun. 

Sevgi ve Saygılarımla,

 

OSMAN ALİ DAĞ

LARA KURAL SÜRÜCÜ KURSU SAHİBİ

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.