Antalya Geyikbayırı'nda araç yangını ormana sıçradı!

 

20 Haziran 2024
Antalya Geyikbayırı'nda araç yangını ormana sıçradı!

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde Geyikbayırı Mahallesi'nde park halindeki bir otomobilde çıkan yangın, ormana sıçradı. Yangın ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı.

Otomobilde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede alevlere dönüştü ve ormana sıçradı. Durumun farkına varan vatandaşlar, durumu 112'ye bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Konyaaltı Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, yangına müdahale etti. Ekiplerin zamanında ve hızlı müdahalesi sonucu yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Yangında otomobil kullanılamaz hale gelirken, ormanda herhangi bir maddi hasar meydana gelmedi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika Antalya Haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.