Fiili tecavüz karşısında kendimi savunmam gerekti

 

24 Haziran 2024
Fiili tecavüz karşısında kendimi savunmam gerekti

TV programcısı Ayhan Sicimoğlu, tartıştığı eski çalışanına tokat attı. Sicimoğlu'nun, teknesinin bağlı olduğu marinaya gelip parasını isteyen eski çalışanına tokat attığı anların görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Şiddete maruz kaldığını söyleyen Sicimoğlu, yasal yollara başvuracağını söyledi.

"KUMPAS VE ŞANTAJ İLE KARŞI KARŞIYAYIM"

Ayhan Sicimoğlu konuyla ilgili Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Sevgili dostlar, bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltelenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir."

"FİİLİ TECAVÜZ KARŞISINDA KENDİMİ SAVUNMAM GEREKTİ"

Sicimoğlu sözlerine "73 yaşındayım, fiili tecavüz karşısında kendimi savunmam gerekti o kadar. Hemen akabinde polise şikayette bulundum. Bu şahıstan ve olayın aslını bilmeden, görmeden bu işe müdahil olan 3. şahıslardan hukuki yollardan hesap sorulacaktır. Büyük paralar istendi, şantaja maruz kaldım ve boyun eğmedim. Olay bundan ibarettir..." diye devam etti.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.