İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği’nden Muhteşem Gala

 

24 Haziran 2024
İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği’nden Muhteşem Gala

İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği’nden Muhteşem Gala

İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneğinin her sene düzenlediği yaz galası Süreyya Teras sahnesinde yapıldı. Birbirinden güzel Türk Musikisi eserlerinin seslendirildiği gecede solistler bol bol alkış aldı.IMG 20240624 WA0027

DurakMedya’da yer alan habere göre İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneğinin yaz galası konser tadında geçti. Gala öncesi bir konuşma yapan Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı,geceye katılım gösteren herkese teşekkür etti. Yargıcı ” Türk Musikisine gönül vermiş arkadaşlarımızı bir araya getirerek bu güzel geceyi düzenledik. Şefimiz Mustafa Ertürk eşliğinde şarkılarımızı siz musiki severler için seslendireceğiz ” dedi.
Şef Mustafa Ertürk yönetiminde tek tek sahne alan İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği solistleri birbirinden güzel şarkılarını seslendirirken bol bol alkış topladılar.

IMG 20240624 WA0026

Plaket verildi

İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneğine medya sponsorluğunda bulunan ve destek olan iş insanı Hakan Geydirenler ile DurakMedya Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Barış Durak’a Başkan Nilüfer Fenerci Yargıcı,Başkan Yardımcıları Sema Atıl ,Birol Kaya ve Genel Sekreter Bilge Mercaner tarafından plaket verildi. Galaya Avrupa Müzik Topluluğu Başkanı Murat Beyaztaş, Avrupa Müzik Topluluğu Kurucu Başkanı avukat Selda Özer, Ergün Dilek Murathanoğlu, iş kadını Nalan Yıkılmaz , Fikret Yargıcı, İstanbul Türk Musikisi Derneğinin eski hocası merhum Erol Küçükyalçın’ın kız kardeşi Nilgün Küçükyalçın ile çok sayıda davetli katıldı.

IMG 20240624 WA0028

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.