MURAT ÇITIRGI'DAN ANTALYA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI İDRİS TAŞ'A ZİYARET

Murat Çıtırgı, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş’a, nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin merkezinde gerçekleşti. 

24 Haziran 2024
MURAT ÇITIRGI'DAN ANTALYA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI İDRİS TAŞ'A ZİYARET

 Murat Çıtırgı, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak, basın mensuplarının toplumun doğru bilgilendirilmesindeki rollerinin altını çizdi. Çıtırgı, “Gazetecilerin objektif ve doğru haberlerle topluma katkı sağlamaları, demokrasimizin güçlü kalmasında büyük bir etkiye sahiptir” dedi.

 İdris Taş ise, Çıtırgı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Antalya Gazeteciler Cemiyeti olarak mesleki etik ve ilkeler doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Taş, “Gazetecilik mesleği, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi açısından kritik bir öneme sahiptir. Bizler, cemiyet olarak gazetecilerimizin her zaman yanında olacağız” şeklinde konuştu.

 Görüşme sırasında, Antalya’nın güncel sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri de ele alındı. Ayrıca, basın özgürlüğünün korunması ve geliştirilmesi için yapılabilecek iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.