KOTAN SÖZÜNÜ TUTTU, O ESNAFI MAKAMINDA AĞIRLADI

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, seçim sürecindeki esnaf ziyaretinde eşiyle telefonda kendisinden bahseden çifti makamında ağırlama sözü vermişti. Kotan sözünü tuttu ve Akça ailesini makamında ağırladı. 

26 Haziran 2024
KOTAN SÖZÜNÜ TUTTU, O ESNAFI MAKAMINDA AĞIRLADI

 Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan seçim öncesinde esnaf ziyareti yaparken, bir esnafın kendisi hakkında eşiyle yaptığa telefon konuşmaşına şahit oldu. Esnafa "Beni mi konuşuyorsunuz" diyen Başkan Kotan'a esnaf Pınar Akça, "Eşime acaba başkan olunca makamında kendisini ziyaret edebilir miyiz diyordum"dedi.  Başkan Kotan da çifte belediyede kendilerini ağırlama sözü verdi. Başkan Kotan sözünü tuttu ve Konyaaltı ilçesinde market çalıştıran Pınar Akça ve  ailesini kendi makamında ağırladı. Ziyarete Pınar Akça, eşi Fatih Akça ve iki oğluyla geldi. 

MUTLULUK DUYDUM

 Seçim öncesinde, Akça ailesinin olumlu konuşmalarının kendisini motive ettiğini belirten Başkan Kotan, “Burada sizlerle bir arada bulunmak benim için çok önemli. Seçim kampanyası boyunca ilçemizdeki esnaflarımızı ziyaret ederken, sizlerin samimiyeti ve desteği beni çok etkiledi. Şehrimizin her kesimden vatandaşlarımızla doğrudan iletişim kurarak, sizlerin beklenti ve taleplerini dinlemek benim öncelik görevim. Daha güzel bir Konyaaltı için birlikte çalışacağız. Sizleri belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duydum” dedi.

BİZLERİ UNUTMADIĞINI GÖSTERDİ
 Başkanın samimi yaklaşımından dolayı memnuniyetini dile getiren Pınar Akça, “Başkanımızın bizi makamında ağırlaması bizleri onurlandırdı. Başkanımızın verdiği sözü unutmaması bizim için çok kıymetli. Bu jesti bizim için çok anlamlı oldu çünkü kendisinin seçildikten sonra da bizleri unutmadığını gösterdi. Makamında bizi ağırlayarak sorunlarımızı dinledi, çözüm yolları üzerinde konuştuk. Başkanımızın bu tavrı biz esnaflar için önemli bir destek kaynağı oldu” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.