YILIN DÜĞÜNÜ YARIN GERÇEKLEŞİYOR!

 

28 Haziran 2024
YILIN DÜĞÜNÜ YARIN GERÇEKLEŞİYOR!

Tarkan Göncü’nün oğlu, HMG Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mert Göncü, Gökalp ailesinin güzel kızı Delal Gökalp ile dünya evine giriyor. Antalya'nın gözde mekanlarından Titanic Mardan Palace, bu özel gün için seçilirken, düğün 29 Haziran Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak.

 İş dünyasının tanınmış isimlerinden Hasan Mert Göncü ve zarifliği ile tanınan Delal Gökalp'in düğünü, iş dünyası ve cemiyet hayatının önemli isimlerini bir araya getirecek. Görkemli bir törenle hayatlarını birleştirecek olan çiftin düğünü, unutulmaz anılara sahne olacak.

 Bu özel gün, sadece çiftin aileleri ve yakın dostları için değil, aynı zamanda iş dünyası ve cemiyet hayatı için de önemli bir buluşma noktası olacak.

07Haber olarak Hasan Mert Göncü ve Delal Gökalp'e bir ömür boyu mutluluklar dileriz!

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.