Hanımağa Son Çalışmalarını Sosyal Medya Hesaplarından Paylaştı

Haber: Murat Genç 

05 Temmuz 2024
Hanımağa Son Çalışmalarını Sosyal Medya Hesaplarından Paylaştı

Hanımağa Son Çalışmalarını Sosyal Medya Hesaplarından Paylaştı

Haber : Murat Genç

Hanımağa olarak bilinen AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, son çalışmalarını resmi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Meclisteki faaliyetlerini, kendisine yapılan ziyaretleri ve gerçekleştirdiği önemli temasları aktaran Ataman, Diyarbakır’daki yoğun programına dair detayları da takipçilerine sundu.

Ataman, TBMM’deki çalışmaları kapsamında, çeşitli yasama faaliyetlerinde aktif rol aldığını belirterek, özellikle Türk Sivil Havacılık Kanunu ile ilgili görüşmelere katıldığını vurguladı.

1720093087605

Ziyaretçiler arasında dikkat çeken isimlerden biri de Diyarbakır İşkur Müdürü Mustafa Yılmaz oldu. Ataman, Yılmaz’ın nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendisine teşekkür etti. Aynı zamanda, Aile Dostu YÖK Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman ile yaptığı görüşmeyi de paylaştı, misafirperverliği ve hoş sohbeti için Karaman’a minnettarlığını dile getirdi.

1720093049278

Suna Kepolu Ataman, baba dostluğunu da unutmayan paylaşımlarında, eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu’nun kayınbiraderi Ahmet Göksu’nun vefatı dolayısıyla başsağlığı dileklerini iletti. Taziye mesajında, Göksu’nun Diyarbakırspor Kulübü eski başkanı ve Voleybol Federasyonu başkan vekili olarak spor camiasına önemli katkılar sunduğunu belirterek, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

1720093211692

Ataman milli maç sonrasında ise şu ifadelere yer verdi : Harikasınız #BizimÇocuklar  Çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımızı yürekten kutluyorum. Yolun Sonu Final Olsun.

#MilliTakımİçinTekYürek
#AUTvTUR
@MilliTakimlar

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.