KADIKÖY'DEKİ MÜZİSYEN CİNAYETİNDE KATİLE MÜEBBET HAPİS CEZASI

Kadıköy’de 2 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen üzücü olayda, istediği şarkıyı çalmayan müzisyen Cihan Aymaz’ı bıçaklayarak öldüren Mehmet Caymaz, yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 

09 Temmuz 2024
KADIKÖY'DEKİ MÜZİSYEN CİNAYETİNDE KATİLE MÜEBBET HAPİS CEZASI

 Olay, Kadıköy’de bir eğlence mekanında meydana geldi. Müzisyen Cihan Aymaz’ın (30) yanına yanaşan Mehmet Caymaz (33), bir türkü çalmasını istemiş, Aymaz olumsuz yanıt verince ikili arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Caymaz, yanında taşıdığı bıçakla Cihan Aymaz’ı göğsünden bıçaklayarak öldürmüştü.

 Anadolu 22. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasına tutuklu sanık Mehmet Caymaz, müştekiler ve taraf avukatları katıldı. Sanık Mehmet Caymaz, duruşmada pişman olduğunu belirtti. Müşteki avukatı ise, daha önce de müzisyen cinayetlerinin yaşandığını vurgulayarak, benzer olayların tekrar yaşanmaması için sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

 Mahkeme heyeti, sanık Mehmet Caymaz’ı “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı ve cezada herhangi bir indirim uygulamadı. Tartışmada bıçaklanarak öldürülen Cihan Aymaz 30 yaşındaydı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.