GÜNDÜZ ÇÖL SICAKLARI, AKSAM LUNAPARK KEYFİ

Haber : Murat Genç 

20 Temmuz 2024
GÜNDÜZ ÇÖL SICAKLARI, AKSAM LUNAPARK KEYFİ

GÜNDÜZ ÇÖL SICAKLARI, AKSAM LUNAPARK KEYFİ
Diyarbakır’da 40 derecenin üzerinde seyreden kavurucu sıcaklar gündüz saatlerinde vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.
Özelikle öğle saatlerinde sokaklar boş kalırken, akşam saatlerinde başlayan serinlikle birlikte aileler ve çocuklar soluğu Lunapark’ta alıyor.
Huzurlu bir eğlence imkanı sunmak için her türlü önlemin alınması dikkat çekerken, her yaş grubundaki çocuklara hitap eden eğlence seçenekleri sağlanmış durumda.

IMG 20240720 WA0086
Çocuklarıyla beraber gelen aileler, koşulların nezih ve fiyatlarını uygun olduğunu dile getirerek ,”Diyarbakır’da gündüz aşırı sıcaklar var. Ancak akşam dışarı çıkabiliyoruz. Çocuklar eğlenip mutlu oluyor” ifadelerine yer verdi.
Hafta sonunda yoğunluğun daha fazla olduğunu dile getiren Lunapark yetkilileri,”Hafta içinde insanlar çalışıyor. Bu yüzden hafta sonunda nispeten daha fazla ilgi var. Her türlü imkanı sunuyoruz ” değerlendirmesinde bulundu.

IMG 20240720 WA0082

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.