MURAT COŞAR KİMDİR?

 

25 Temmuz 2024
MURAT COŞAR KİMDİR?

 Murat Coşar, 1973 yılında Antalya'nın Akseki ilçesinde doğmuştur. Kendisi, Kales Peyzaj’ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. 2008 yılında Çanakkale'de yerel bir firma olarak kurulan Kales Peyzaj, Murat Coşar'ın liderliğinde ulusal ve uluslararası peyzaj projelerinde yer almaya başlamıştır.

Şirket, bünyesindeki 60 çalışma arkadaşıyla peyzaj tasarımları, peyzaj rehabilitasyonları, tarım ve tarımsal sulama gibi birçok alanda faaliyet göstermektedir.

Kales Peyzaj olarak öncelikli amaçları daha yeşil bir dünya yaratmak olup, yaptıkları projelerde sanatsal tasarımlar, kaliteli ve kalıcı eserler bırakmayı hedeflemektedirler.

Murat Coşar'ın yönetimindeki firma, projelerinde geri dönüşümü esas alarak daha yaşanabilir bir dünya için çaba göstermektedir.

 Peyzaj mimarlığını geleneksel yöntemlerden sıyırarak inovatif ve sürdürülebilir bir yaklaşımla ele alan Kales Peyzaj, teknolojinin gelişimi ile peyzaj çalışmalarını daha dinamik, sürdürülebilir, çevre ve insan odaklı hale getirmektedir.

Uyguladıkları peyzaj rehabilitasyonu ve yeşil altyapı sistemleri bu ideolojiye dayanmaktadır.

Sürdürülebilir tasarım, teknolojinin entegrasyonu ve doğal malzemelerin kullanımına önem vererek çalışmalarına devam eden Kales Peyzaj, yaptığı uygulamalarda karbon ve su ayak izini en aza indirgemeyi ve sürdürülebilirliği daha verimli hale getirmeyi en önemli misyonu olarak benimsemiştir.

Murat Coşar, Kales Peyzaj ile birlikte, yeşil ve sürdürülebilir bir dünya yaratma vizyonuyla peyzaj mimarlığına önemli katkılarda bulunmaya devam etmektedir.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.