ASSİM'DE DÜZENLENEN MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE TOLGAHAN DEMİR'E ONUR ÖDÜLÜ VERİLDİ
Yeşilçam Medya tarafından 23.sü düzenlenen ödül töreni organizasyonu 12 Ağustos akşamı ASSİM’de gerçekleştirildi. Moda, Sanat ve İş Dünyası ödül töreninde Antalya’nın önde gelen esnaf odası başkanları, moda ve iş dünyasının önde gelen isimleri ödüle layık görüldü.
12 Ağustos'ta ASSİM'de gerçekleşen Moda, Sanat ve İş Dünyası Ödül Töreni, Antalya'nın önemli isimlerini bir araya getirdi. Törende, Antalya Kuaförler, Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Tolgahan Demir, onur ödülüne layık görüldü.

Tolgahan Demir'e ödülünü, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan takdim etti. Demir, güzellik ve bakım sektörüne sağladığı katkılar ve başarıları nedeniyle bu ödülle onurlandırıldı.
Geceye katılan davetliler, Tolgahan Demir'i tebrik ederek, sektördeki başarılarının devamını dilediler. Ödül töreni, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla büyük ilgi gördü.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

MALL OF ANTALYA’DA LEZZETİN ADRESİ: KONYA SOFRASI & OSMANLI TÜRK MUTFAĞI

Sivas'ta kayıp 11 aylık bebek soruşturmasında 6 gözaltı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sevgimizi lafta bırakmıyor dev projelerle ortaya…

Vanlı Kara Haydar'ın eşi Çağla Öz Tançalan Van'a götürüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de komşularıyla bir araya geldi
