MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE KADER NİLAY YİĞİT’E ÖDÜL

Yeşilçam Medya tarafından 23.sü düzenlenen ödül töreni organizasyonu 12 Ağustos akşamı ASSİM’de gerçekleştirildi. Moda, Sanat ve İş Dünyası ödül töreninde Antalya’nın önde gelen esnaf odası başkanları, moda ve iş dünyasının önde gelen isimleri ödüle layık görüldü. 

14 Ağustos 2024
MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE KADER NİLAY YİĞİT’E ÖDÜL

 12 Ağustos'ta ASSİM düzenlenen Moda, Sanat ve İş Dünyası Ödül Töreni'nde, Güzellik Uzmanı Kader Nilay Yiğit ödüle layık görüldü.

 Kader Nilay Yiğit’e ödülünü, Manavgat Belediyesi Meclis Üyesi Fatmaana Uyanık takdim etti. Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Kader Nilay Yiğit, "Bu ödül, güzellik alanındaki çalışmalarımızın ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemin bir takdiri olarak büyük bir anlam taşıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.