MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE MAHİR ALDEMİR’E ÖDÜL

Yeşilçam Medya tarafından 23.sü düzenlenen ödül töreni organizasyonu 12 Ağustos akşamı ASSİM’de gerçekleştirildi. Moda, Sanat ve İş Dünyası ödül töreninde Antalya’nın önde gelen esnaf odası başkanları, moda ve iş dünyasının önde gelen isimleri ödüle layık görüldü. 

14 Ağustos 2024
MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE MAHİR ALDEMİR’E ÖDÜL

 12 Ağustos'ta Antalya Sanat ve Sosyal İşler Merkezi'nde (ASSİM) gerçekleştirilen Moda, Sanat ve İş Dünyası Ödül Töreni'nde, Dervişoğlu Pastanesi-Dondurmacı Mahir Usta'nın işletmecisi Mahir Aldemir ödüllendirildi.

 Törene işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamayan Mahir Aldemir'in ödülünü, Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk, Aldemir’in işletmesinde kendisini ziyaret ederek takdim etti. Köksal Selçuk, “Mahir Aldemir'in sektördeki başarıları ve katkıları gerçekten takdire şayan. Onun bu ödülü hak ettiğine inancımız tam. Bu ödülü kendisine bizzat teslim etmek, onun işindeki başarısını kutlamak bizim için büyük bir mutluluk” dedi.

 Mahir Aldemir, ödülünü aldığı için büyük bir gurur duyduğunu ve Dervişoğlu Pastanesi-Dondurmacı Mahir Usta’nın kalitesini ve müşteri memnuniyetini daha da artırmak için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.