SAKARYA’DA YÜREKLERİ AĞZA GETİREN OLAY: BABA ALEVLERİN ARASINA DALDI, KIZINI KURTARDI

Sakarya'nın Karasu ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen yangın, büyük bir cesaret örneğiyle sonuçlandı. Yalı Mahallesi Batı Karadeniz Caddesi’nde bulunan bir sitedeki dairede, baba Selim B. yangın esnasında içeride mahsur kalan kızını kurtarmak için alevlerin arasına daldı. Olayda el ve ayaklarında yanıklar oluşan Fetiye B., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. 

10 Eylul 2024
SAKARYA’DA YÜREKLERİ AĞZA GETİREN OLAY: BABA ALEVLERİN ARASINA DALDI, KIZINI KURTARDI

Olay, sabah saat 10.00 sıralarında siteye ait zemin kattaki dairede çıktı. Güvenlik görevlisi olarak çalışan Selim B., güvenlik kulübesinde otururken evinden çıkan dumanları fark etti. Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildiren baba, kızı Fetiye B.’nin evde mahsur kaldığını fark edince tereddüt etmeden alevlerin içine girdi. Alevler arasında kızı Fetiye B.'yi kurtararak dışarı çıkarmayı başaran baba, büyük bir facianın önüne geçti.

 

HASTANEYE KALDIRILDI

Yangından kurtarılan Fetiye B.’nin el ve ayaklarında yanıklar oluştu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Fetiye B.’ye oksijen verildi. Dumandan etkilenen genç kız, Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumunun stabil olduğu öğrenildi.

 

İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, evde büyük hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili incelemeler sürüyor.

 

Kahraman Baba: "Kızım İçerideydi, Başka Bir Şey Düşünemedim" Kızını alevlerin arasından kurtaran kahraman baba Selim B., "Kızım içerideydi, başka bir şey düşünemedim. Yangını gördüğüm anda tek amacım onu kurtarmaktı" şeklinde konuştu.


(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.