BELEDİYEDE SPOR SAATİ

Konyaaltı Belediyesi, belediye binasında çalışan ofis personeli için spor saati uygulaması başlattı. Masa başında çalışan personel, sağlıklı bir beden sağlığı için spor eğitmenleri tarafından her gün 15 dakika spor yapıyor. 

11 Eylul 2024
BELEDİYEDE SPOR SAATİ

Sporun başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Konyaaltı Belediyesi, çocuk ve yetişkinlere yönelik spor kursları, pazar yerlerinde vatandaşlara ücretsiz spor derslerinin ardından şimdi de masa başında çalışan belediye personeli için spor saati uygulaması başlattı. 

HER GÜN 15 DAKİKA SPOR 

Konyaaltı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen uygulama kapsamında spor eğitmenleri her gün 15 dakika boyunca belediye personeline masa başında yapılması gereken spor hareketlerini uygulamalı olarak gösteriyor. 

PERSONEL MEMNUN KALDI 

Kurumlarda uzun süre masa başında çalışmaktan kaynaklı kas ve iskelet sisteminde oluşmuş veya oluşabilecek sorunları önlemek amacıyla hayata geçirilen spor saati uygulaması belediye personeli tarafından da sevildi. Masa başında hareketsiz kalmaktan sırt ve boyun ağrıları yaşadıklarını belirten personel, bu hareketler sayesinde daha zinde ve sağlıklı olacaklarını belirtti. Belediye yetkilileri, ayrıca ekim ayından itibaren tüm mahallelerde de eş zamanlı sabah sporları başlatılacağını bildirdi.  

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.