ANTALYA’YA YABANCI DAMAT: BAŞKAN ÜMİT UYSAL’DA DÜĞÜNE KATILDI

 

07 Ekim 2024
ANTALYA’YA YABANCI DAMAT: BAŞKAN ÜMİT UYSAL’DA DÜĞÜNE KATILDI


 Antalya, Kepez'deki Gold Düğün Salonu'nda düzenlenen uluslararası bir düğüne ev sahipliği yaptı. Kader Sırtıkara ve Amerikalı damat Zachary Marek, Antalya'da gerçekleştirilen görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi. Düğüne katılanlar arasında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da yer aldı.

 Başkan Uysal, hem ev sahipliği yapmanın gururunu yaşarken hem de Amerikalı konuklarla yakından ilgilendi.

 Düğün sırasında konuklarla sıcak sohbetler gerçekleştiren Uysal, özellikle yabancı misafirlere “Hoşgeldiniz” diyerek Antalya’nın misafirperverliğini bir kez daha vurguladı.

 Düğün, sadece evlenen çift için değil, aynı zamanda iki kültürün bir araya geldiği anlamlı bir buluşma olarak hafızalarda yer aldı.

Başkan Ümit Uysal’ın bu etkinlikteki katılımı, uluslararası düğünlere verdiği desteğin ve Antalya'nın turizm merkezi olarak global alanda çekiciliğinin bir göstergesi oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.