KADİR SUGÜTİ KİMDİR?

 

08 Ekim 2024
KADİR SUGÜTİ KİMDİR?

 Kadir Sugüti, 1993 yılında Diyarbakır'da doğmuştur. 8 yaşından itibaren otomotiv sektöründe kariyerine adım atmış, çıraklık dönemine Diyarbakır'ın Silvan sanayisinde başlamıştır. 2008 yılında Antalya'ya taşınarak kariyerine burada devam etmiştir.

 Askerlik hizmetini yerine getirirken de mesleğine olan bağlılığını sürdürmüş, bu süreçte gösterdiği özveri ile 2 takdir ve 1 üstün başarı belgesi kazanmıştır.

Askerlik sonrası, 2 yıl boyunca Bitlis'te paletli tank, Kobra, Kirpi ve Ejder Yalçın gibi zırhlı personel taşıyıcı araçların tamiri ve bakımı görevini üstlenmiştir.

 Kadir Sugüti, otomotiv alanındaki deneyimini Renault ve Fiat yetkili servislerinde de pekiştirmiştir.

Günümüzde, Mut Otomotiv sorumlusudur ve burada kendi müşterilerine profesyonel hizmet sunmaktadır. Kadir Sugüti, otomotiv sektöründeki uzun yıllara dayanan tecrübesi ve güçlü kişiliği ile sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.

TELEFON:0551 121 3013

MUT OTO TAMİR BAKIM SERVİSİ- KONUM İÇİN TIKLAYIN


antalya sanayi- mut otomotiv

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.