AK Parti Terme İlçe Teşkilatından Birlik ve Beraberlik Mesajı

Haber : Murat Genç/ Samsun 

11 Ekim 2024
AK Parti Terme İlçe Teşkilatından Birlik ve Beraberlik Mesajı

AK Parti Terme İlçe Teşkilatından Birlik ve Beraberlik Mesajı

AK Parti Terme İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse'nin de katıldığı programda, teşkilat üyeleri ve delegeler bir araya geldi. Toplantıda AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş, hem geride bırakılan seçimler hem de geleceğe yönelik projeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan İsa Baş, göreve geldikleri günden itibaren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde girdikleri 3 seçimden de Terme AK Parti Teşkilatı olarak başarıyla çıktıklarını belirterek, "Kapımızı çalan her vatandaşımızla hemhal olduk. Seçim öncesinde olduğu gibi sonrasında da vatandaşlarımızla, esnafımızla, köylerimizle iç içe olmaya devam ediyoruz" dedi. Başkan Baş, Terme halkına hizmet etmeye kararlılıkla devam ettiklerini ve Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda geleceğe yön verecek hizmetler üretmeye devam edeceklerini vurguladı.

Başkan İsa Baş, 2024 yılında Türkiye’deki ilk olağan kongreyi Terme'de gerçekleştirecek olan AK Parti'nin, bu önemli organizasyonuna tüm teşkilat mensuplarını ve vatandaşları davet ederek, "Durmak yok, yola devam" mesajını verdi.

İsa Baş, 1964 yılında Samsun'un Terme ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini yine Terme'de tamamladıktan sonra, 17 yıl boyunca ticaretle uğraştı. Siyasi kariyerine 1999 yılında Fazilet Partisi'nden Terme Belediye Başkan adayı olarak başladı. AK Parti'nin kuruluşuyla birlikte parti yönetiminde aktif olarak yer aldı ve kurucu yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Baş, 2004 yerel seçimlerinde AK Parti'den Gölyazı Belediye Başkanı olarak seçildi ve iki dönem boyunca bu görevini sürdürdü. 2014 yerel seçimlerinde büyükşehir yasası kapsamında Terme Belediye Meclis Üyesi olarak göreve getirildi. 2020 yılında 7. Olağan Kongre sonrası AK Parti Terme İlçe Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı görevini yürütürken, 13 Ekim 2023 tarihinde AK Parti Genel Merkezi tarafından Terme İlçe Başkanlığı görevine atandı. İsa Baş, AK Parti içinde uzun yıllardır aktif olan ve Terme’de siyaset sahnesinde deneyim kazanmış bir isimdir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.