NESRİN MERDAN KİMDİR?

 

23 Ekim 2024
NESRİN MERDAN KİMDİR?

 30 Mayıs 1991 tarihinde Antalya'da doğan Nesrin Merdan, ticari gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında 3 yıldır aktif olarak çalışmaktadır. Kariyerine TEAM BEE INVESTMENT bünyesinde, Antalya Muratpaşa Lara bölgesinde devam eden Merdan, bu bölgede yatırımcılara gayrimenkul alanında danışmanlık hizmeti sunmaktadır. 

 Kariyerine tekstil sektöründe başlamıştır. 8 yıl İstanbul'da yaşayan Merdan, Eren Holding çatısı altında, ünlü moda markası BURBERRY bünyesinde uzun bir süre önemli görevler üstlenmiş ve tekstil alanında deneyim kazanmıştır. Tekstil sektöründeki bu başarılı kariyerinden sonra Antalya'ya yerleşerek gayrimenkul sektörüne geçiş yapmıştır. Gayrimenkul alanında edindiği bilgi ve deneyimlerle, hem yerli hem de yabancı yatırımcılara profesyonel danışmanlık hizmetleri sunmaya devam etmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.