Hac ek kayıt başvuruları için yarın son gün
Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sayfasında yer alan bilgiye göre, noter huzurunda gerçekleştirilen hac kurası sonucunda kesin kayıt hakkı elde eden hacı adaylarından boş kalan kontenjanlar için ek kayıt süresi yarın bitecek.
Ek kayıt sırası gelen hacı adayları 21 Kasım itibarıyla erişime açılan işlemleri yarına kadar e-Devlet üzerinden yapabilecek.
Hac kesin kayıt işlemlerine ilişkin detaylı bilgi il ve ilçe müftülükleri ile Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 0 (850) 260 13 13 numaralı çağrı merkezinden alınabilecek.
Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Adana’da “Şimşekler” suç örgütüne operasyon: 64 şüpheli gözaltında

Kozinoğlu soruşturmasında feth-i kabir işlemi bugün yapılacak

ABP’DE KIRŞEHİR HAMLESİ! NURİ BAHÇECİ GÖREVE GELDİ

Anahtar Parti Antalya’da İstifa Depremi: Gençlik Kolları Başkanı ve Çok…

Fenerbahçe’de İsmail Kartal dönemi sona erdi
