MURATPAŞA’DAN SICACIK DESTEK
Antalya’da etkili olan yoğun yağış ve olumsuz hava şartlarına rağmen, Muratpaşa Belediyesi’nin aşevi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürdü.
23 Aralık akşamı başlayan ve yer yer sel baskınlarına neden olan şiddetli yağışlara rağmen, Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı aşevi ekipleri, ilçede kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Her gün sosyal destek dosyası bulunan ailelere sıcak yemek dağıtımı yapan ekipler, aynı zamanda ilkokul ve ortaokul öğrencileri için hazırlanan günlük beslenme programını da aksatmadan hayata geçirdi.

Aşevi personeli Cemal Boz, 35 kişilik ekip ve 5 araçla günde binin üzerinde haneye sıcak yemek ulaştırdıklarını belirtti. Ayrıca, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik uygulanan “okul menüsü” desteğiyle her gün 790 öğrenciye beslenme desteği sağlandığını vurguladı. “Yağmur, çamur demeden her koşulda hizmet etmeye devam ediyoruz,” diyen Boz, bu hizmetin dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olduğunu ifade etti.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

BBP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Çiçek’ten Rektör Prof. Dr. Kamuran Ero…

Iğdır’da TIR dorsesinde 9 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi

OGM duyurdu; Antalya ve Adana’daki yangınlar kontrol altında

Adalette 6 ayda kapsamlı dönüşüm: 40 faili meçhul dosya aydınlatıldı

Maltepe’de silahlı kavga: Yaralılar var, özel harekat ekipleri sevk edi…
