ELA UĞURLUAKDOĞAN ESTETİSYENLİK VE GÜZELLİK KURSU’NA ÖDÜL
Antalya Tempo Dergisi tarafından düzenlenen ödül gecesinde, Ela Uğurluakdoğan Estetisyenlik ve Güzellik Kursu da ödüle layık görüldü.
Ela Uğurluakdoğan adına ödülü, eşi Faruk Uğurluakdoğan teslim aldı. Ödülü takdim eden isim ise Kemer önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Gül oldu.
.png)
Ela Uğurluakdoğan Estetisyenlik ve Güzellik Kursu, sektöre kazandırdığı yenilikler ve verdiği kaliteli eğitimlerle dikkat çekerken, bu ödülle başarısını bir kez daha taçlandırmış oldu.
Gecede birçok başarılı ismin ödüllendirildiği organizasyonda, güzellik ve estetisyenlik alanındaki katkılarından dolayı bu ödüle layık görülen Ela Uğurluakdoğan ve ekibi, sektördeki çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Antalya’da alevler evlere dayandı: Orman yangınları sürüyor

Erdoğan’dan Avrupa şampiyonu Filenin Sultanları’na kabul

Bakan Çiftçi: Üniversitelerde görünürlüğümüzü ve denetimlerimizi artıra…

ANTALYA TİCARET GÜNDEMİ MASAYA YATIRILDI

Üsküdar Belediyesi Ak Parti'ye geçti
