17 İlde DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik Operasyon Düzenlendi
İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya; 17 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik Emniyetimiz tarafından düzenlenen operasyonlarda; 89 şüpheli Terör Örgütü mensubu yakalandığını açıkladı.
Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrıca şu ifadelere yer verdi; Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu;
Antalya, Batman, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Kilis, Malatya, Osmaniye, Sakarya, Şanlıurfa, Van ve Yozgat’ta DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen şüphelilere yönelik operasyonlar düzenlendi.
Valilerimizi, operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum.
Teröre karşı birlik, beraberlik ve dayanışma en büyük gücümüzdür. Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için operasyonlarımıza aralıksız devam ediyoruz.'' ifadelerinde bulundu.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
TÜRKİYE kategorisindeki diğer haberler

Kafkas Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin adı değiştirildi

Pursaklar'da Kızılay Haftası kapsamında gönüllülük görüşmesi

Kars'ta 236 gram metamfetamin ele geçirildi: 1 tutuklama

Vali Ziya Polat’tan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ziyaret

AKK Ankara Kalkınma Meclisi 2026-2027 faaliyet ve etkinlikleri için bir…
